Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Rijbewijs van spookrijder ingevorderd na aanrijding op Hogering
Laatste update: woensdag 05 april 2017 - 10:53 uur


Dinsdagavond heeft de politie het rijbewijs van een 64-jarige man uit Almere in beslag genomen na het veroorzaken van een aanrijding op de Hogering. Rond 22.10 uur reed de spookrijder vanaf de Muziekdreef tegen de rijrichting de Hogering op, waar hij ter hoogte van de Hollandsedreef in aanrijding kwam met een tegemoetkomende auto. Een traumahelikopter werd opgeroepen om medische hulp te verlenen, maar werd vlak voor de landing weer geannuleerd. De man is met zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de ander auto, een 35-jarige Almeerder, raakte lichtgewond en kon ter plaatse aan zijn verwondingen worden behandeld.

Bloed afgenomen

Van de verdachte werd in het ziekenhuis bloed afgenomen in verband met een onderzoek naar alcoholgebruik. Ook heeft de politie het rijbewijs van de man ingevorderd. Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.