Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Zelfbouwkavel voortaan digitaal te reserverenEen zelfbouwkavel reserveren kan in Almere voortaan digitaal. Een bezoek aan de Kavelwinkel is hiervoor niet meer nodig, zo meldt de gemeente woensdagmiddag. De beschikbare zelfbouwkavels zijn te vinden op de kavelkaart op IkbouwmijnhuisinAlmere.nl. Per kavel is een kavelpaspoort beschikbaar, met de specifieke gegevens en spelregels.

DigiD

Ge´nteresseerden kunnen met behulp van DigiD op ieder gewenst tijdstip een kavel reserveren. Via 'mijn Almere' worden zij vervolgens door het reserveringsproces geleid en krijgen zij relevante informatie op het juiste moment. "Natuurlijk kunnen ge´nteresseerden voor informatie en advies nog steeds terecht bij de zelfbouwadviseur in de Kavelwinkel", aldus de gemeente. De verkoop van nieuwe kavels zal vervolgens werken via een lotingssysteem.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties