Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Opnames van derde seizoen Nieuwe Buren van startEr is een nieuw seizoen van Nieuwe Buren op komst. Dat bevestigt de producent na navraag door Almere Nieuws. Opnieuw is Almere decor van de serie, opnames van het derde seizoen zijn deze week gestart in de Almeerse Filmwijk.

Nieuwe castleden

Fockeline Ouwerkerk en Tibor Lukács zijn samen met Abbey Hoes, die hun dochter speelt, ingetrokken in de fictieve Zonnewijk. Ook Raymond Thiry en Tonko Bossen als zijn zoon zijn nieuw in de buurt, net als Tobias Kersloot. Hij speelt de zoon van Carl, het personage van Leopold Witte uit het tweede seizoen. Beppie Melissen zien we ook in het derde seizoen. Wie van de cast van seizoen 2 terugkeert in het nieuwe seizoen, wordt later bekendgemaakt. Het nieuwe seizoen zal weer volledig te zien zijn bij Videoland.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties