Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Gewapende overval op pizzeria in Almere Buiten, politie zoekt getuigenZondagavond heeft een nog onbekende man een overval gepleegd op een filiaal van New York Pizza aan de Evenaar in Almere Buiten. De politie zoekt getuigen. Rond 22.15 uur kwam een onbekende man de zaak binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Nadat hij een greep uit de kassalade had gedaan ontstond er een worsteling met één van de medewerkers. Door de overvaller werden er een aantal klappen uitgedeeld waarna hij op de vlucht sloeg in de richting van de Palembangweg. In de omgeving is nog gezocht door agenten, maar de man werd niet aangetroffen.

Signalement

De verdachte is een blanke man van tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij droeg een blauwe joggingbroek met witte strepen aan de zijkant (merk Adidas) en een donkere jas met vierkante zakken op de voorkant van zijn jas. De man sprak Nederlands zonder accent.

Getuigenoproep

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties