Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

PVV stelt schriftelijke vragen over podium voor treitervlogger bij KAFDe PVV heeft woensdag schriftelijke vragen gesteld aan het college over het podium dat Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) biedt aan een treitervlogger uit Zaandam. De Zaandammer zal komende zondag een rondleiding geven tijdens de House Of Arts-expositie. De vlogger kwam eerder negatief in het nieuws door het laten zien van overlast en agressief gedrag in zijn vlogs. Ook werd hij verdacht van het bedreigen van een gemeenteraadslid in Zaandam.

Schriftelijke vragen

Zo wil de PVV onder andere van het college weten of zij het met de partij eens is dat het onaanvaardbaar is om de persoon in kwestie podium te bieden in KAF en of zij bereid is om de directeur van KAF op het matje te roepen.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties