Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Winterjas aan op Koningsdag: niet warmer dan 9 graden, mogelijk natte sneeuwKoningsdag dit jaar wordt mogelijk de koudste Koninklijke feestdag sinds 1979. Volgens WeerOnline zal de temperatuur komende donderdag in Almere niet hoger uitkomen dan 9 graden.  Ook voor Koningsavond ziet het er niet al te fraai uit: dan zal de temperatuur niet hoger zijn dan slechts 6 graden. In de nacht zal de temperatuur dalen tot het vriespunt.

Regen

Volgens WeerOnline kunnen er tijdens Koningsavond en Koningsdag regenbuien over Almere trekken met mogelijk hagel en een klap onweer, maar zal ook de zon zich af en toe laten zien. "Het ene moment schijnt de zon en op het andere moment krijg je te maken met een koude douche. Naast regen valt ook hagel en in de vroege ochtend mogelijk natte sneeuw. Een oranje winterjas is dus een beter idee dan een oranje shirt", aldus WeerOnline. Benieuwd naar de evenementen tijdens Koningsdag? Klik hier voor een overzicht »

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties