Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Brandstichting bij supermarkt in Almere Poort dinsdagavond in Opsporing VerzochtHet televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een brand in een supermarkt aan de Duitslandstraat in Almere Poort. In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 november kreeg de politie rond 01.30 uur een melding binnen over de brand. Hulpdiensten die ter plaatse kwamen, zagen dat de brand in het filiaal woedde en nog niet uitslaand was. Woningen boven de supermarkt werden uit voorzorg ontruimd. Na een kwartier was de brand onder controle, rond 02.00 uur die nacht konden bewoners van de bovengelegen woningen weer terugkeren.

Bewakingsbeelden

Uit onderzoek blijkt dat er sprake was van brandstichting, de verdachten staan op beelden van de beveiligingscamera's. De politie is opzoek naar getuigen die iets verdachts hebben gezien die nacht: "Dat kan van alles zijn, zoals personen die zich verdacht ophielden of een auto die verdacht vaak rondjes reed", aldus de politie. Opsporing Verzocht is dinsdagavond om 20.30 uur te zien op NPO1.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties