Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Hinder voor automobilisten en treinreizigers komend weekend
Laatste update: woensdag 26 april 2017 - 09:35 uur


Vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 april kunnen automobilisten en treinreizigers veel hinder ondervinden door werkzaamheden aan knooppunt Muiderberg. Door de werkzaamheden is het voor automobilisten niet mogelijk om van de A1 naar de A6 te rijden omdat de verbindingswegen vanuit Amsterdam en Amersfoort worden afgesloten. Om deze reden zullen automobilisten moeten omrijden over de A27. Ook wordt er komend weekend een extra rijstrook aangelegd op de A6 ter hoogte van de de twee afslagen Almere Havendreef en Almere Stad.

Hinder voor treinreizigers

Niet alleen automobilisten, maar ook treinreizigers zullen komend weekend hinder ondervinden tijdens hun reis. Tussen Hilversum/Weesp en Almere Oostvaarders zullen bussen worden ingezet als gevolg van werkzaamheden aan het spoor. Reizigers moeten hierbij rekening houden met een extra reistijd van 15 tot 45 minuten.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.