Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

"Esther Paul om het leven gebracht vanwege geld"
Laatste update: maandag 08 mei 2017 - 10:07 uur


De 43-jarige Esther Paul die zondag 30 april dood werd aangetroffen in het Veluwemeer, is mogelijk om het leven gebracht om geld. Dat meldt De Telegraaf maandagochtend. Volgens De Telegraaf zou de Almeerse meermalen gewaarschuwd zijn omdat zij verantwoordelijk zou zijn voor het verdwijnen van enkele tonnen aan euro's die verdiend zouden zijn met hennepteelt. Het geld zou in haar huis hebben gelegen. Paul was recent verdachte in twee grote hennepzaken en had een relatie met een crimineel die inmiddels vastzit, ook hij was verdachte in de twee zaken.

Geld

Volgens De Telegraaf was in de woning van Paul een groot bedrag verstopt. Toen er eerder dit jaar een man aan haar deur kwam om het geld op te halen, bleek het geld weg te zijn.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.