Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Vrouw probeert woning middels babbeltruc binnen te dringen in Almere HavenDe politie waarschuwt voor een Oost-Europese vrouw die aan de Vrijmark in Almere Haven geprobeerd heeft om een woning binnen te dringen middels een babbeltruc. Volgens de politie heeft de vrouw maandagochtend geprobeerd om bij een oudere mevrouw binnen te dringen met als reden dat zij naar het toilet moest. Toen de mevrouw op leeftijd dat weigerde, vertrok de vrouw in de richting van de Albert Heijn. De politie is momenteel opzoek naar de vrouw waarvan wordt aangenomen dat zij nog door de wijk loopt.

Signalement

De politie zou graag willen spreken met de vrouw en is om die reden naar haar opzoek. De vrouw draagt een bruin groene jas en een schoudertas. Zij heeft half lang donkerbruin haar tot aan haar schouders. De oudere mevrouw had het gevoel alsof de vrouw van Oost-Europese afkomst niet alleen was. Een ieder die de vrouw ziet wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties