Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Jongen (17) aangehouden na schieten op personen met luchtdrukpistool in ParkwijkDe politie heeft maandagavond een 17-jarige jongen uit Lelystad aangehouden nadat hij bij station Almere Parkwijk twee personen zou hebben beschoten met een luchtdrukpistool. De politie kreeg rond 21.00 uur een melding van een 18-jarige man uit Almere die vertelde dat hij in de buurt van de skatebaan zou zijn beschoten. Zo verklaarde hij dat hij samen met een vriend in de richting van de skatebaan fietste en daar een groep van drie jongens en n meisje zag zitten. En van drie jongens zou daarbij een wapen op het tweetal hebben gericht waarbij zij meerdere keren geraakt zijn door kogels.

Aanhouding

De politie kon de verdachte kort na de melding aanhouden op de Hanna Hilgerstraat. Bij fouilleringen van de verdachte trof de politie meerdere gaspatronen aan. Verderop in de bosjes werd een tas gevonden met het wapen waarbij ook munitie aanwezig was. Een nader onderzoek is ingesteld.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties