Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Libelle Zomerweek op Almeerderstrand van startDe Libelle Zomerweek aan het Almeerderstrand is van start gegaan. Maandagochtend opende Patty Brard samen met Hilmar Mulder (hoofdredacteur van Libelle) de Libelle Week door een sprong in de ballenbak voor volwassenen te springen. Na de opening van de Libelle Zomerweek nam Jan Smit het stokje over door een dosis muzikaliteit over het strand te doen klinken.

Het Grote Geluk

Het thema van de 21e editie van de Libelle Zomerweek is 'Het Grote Geluk'. Tot en met komende zondag staat het Almeerderstrand in het teken van entertainment, workshops, shoppings en cultuur. Ook aan mannen is dit jaar gedacht: de speciale mancave is de uitvalsbasis voor iedere man op het Almeerderstrand. Hier kunnen zij ongestoord onderuit gezakt op de stoere banken genieten van hun favoriete sportwedstrijd of de aanwezige mannelijke artiesten uitdagen voor een fanatieke dartcompetitie.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties