Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

[Foto's] Tussenstand Almeerse Lock Me Up-actie voor Free A Girl ruim 5000 euro
Laatste update: vrijdag 19 mei 2017 - 09:12 uur


Met nog twee dagen te gaan staat de teller van de opbrengst voor Free A Girl op 5547 euro. Almeerders laten zich deze week elk twaalf uur lang opsluiten om aandacht te vragen voor de noodhulporganisatie. Landelijk doen nog meer mensen dit op in totaal 24 verschillende locaties door heel Nederland. Dinsdag was de aftrap van de actie waarbij Max Joling en Sylvana Lamfers zich bij Brasserie Julia in Almere Haven lieten opsluiten. Twaalf uur lang leefden zij alleen op water en een kommetje rijst. Donderdag was het de buurt aan muzikale talenten Mario Broerse en Lee-Ann, die muzikaal ondersteund werden door onder andere Yves Berendse.

Slotavond

Tijdens de slotavond komende zaterdagavond zullen onder andere Ramon Beense, Danny Braaf en Dries Roelvink optreden en zal het eindbedrag bekend worden gemaakt. Ook wordt dan de winnaar van de reischeque bekend gemaakt waarvoor de hele week al loten kunnen worden verkocht waarvan de opbrengst ook naar Free A Girl gaat.

Foto's

Foto's van afgelopen donderdagavond [gallery id="17656"]

Video

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.