Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Almeerders halen 8000 euro op voor Free A GirlMet de Lock Me Up-actie bij Brasserie Julia in Almere Haven hebben Almeerders vorige week 8000 euro opgehaald. Twaalf uur lang lieten elke dag twee Almeerders zich opsluiten in een kooi van twee bij één meter om geld in te zamelen tegen kinderprostitutie. Dinsdag was de aftrap waarbij Max Joling en Sylvana Lamfers zich als eerste twee deelnemers lieten opsluiten. Afgelopen zaterdag deden Pedram Karami en Michel Reijinga dat voor het laatst om vervolgens bevrijd te worden door Dries Roelvink waarna de actieweek muzikaal werd afgesloten.

Lock Me Up

De Lock Me Up-actie werd op 24 verschillende locaties door heel Nederland gehouden waaronder in Almere. In totaal is er landelijk meer dan 400.000 euro opgehaald.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties