Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

PVV stelt schriftelijke vragen over lange wachttijden jeugdzorgDe PVV heeft dinsdag schriftelijke vragen gesteld aan het college ver de lange wachttijden bij jeugdzorg. Aanleiding is een artikel in NRC van 17 mei waarin wordt gemeld dat ruim de helft van zorginstellingen in Nederland er niet in slaagt om jongeren met een angststoornis, depressie of andere geestelijke gezondheidsproblemen op tijd te ontvangen.

Schriftelijke vragen

De PVV wil van het college weten of het probleem omtrent de wachttijd ook in Almere het geval is en wat de gemiddelde wachttijd is van aanmelding tot het eerste intakegesprek. Ook wil de partij de maximale wachttijd weten en of zorginstellingen in Almere de zogeheten 'treeknormen' hanteren - een regel dat de wachttijd maximaal vier weken lang is.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties