Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Vaderdag bij SEC Survivals: zoek samen naar de schat!Op zondag 18 juni staat SEC Survivals in het teken van Vaderdag. Die dag kun je samen naar de verborgen schat zoeken, een leuk gezinsuitje vol leuke uitdagingen en speelse opdrachten. Samen ga je op expeditie in het outdoorkpark, al zoekend naar de schat. Vaders zijn daar natuurlijk heel goed in maar zij kunnen het niet alleen! Iedereen uit het team zal moeten meehelpen om alle uitdagingen te overwinnen voordat je bij de schat uitkomt.

Avontuur vol hindernissen

Het is een expeditie vol avonturen en spannende uitdagingen - je komt lastige hindernissen tegen, gaat boogschieten, bouwt een vlot en klimt over junglebruggen. Tijdens de expeditie verzamel je puzzelstukjes en hulpmiddelen om de schat uiteindelijk te kunnen vinden. Heb je de schat eenmaal gevonden, dan zul je deze nog moeten openen! Is je vader dan echt zo slim dat dit gaat lukken? Na afloop kun je heerlijk nagenieten bij het kampvuur. Meer informatie is te vinden op de website van Outdoorpark SEC Survivals »

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties