Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Komend weekend veel hinder voor automobilisten A1 en A6In verband met werkzaamheden aan de A1 en A6 kunnen automobilisten komend weekend te maken krijgen met één uur extra reistijd. Dat meldt Rijkswaterstaat. Rijkswaterstaat werkt van vrijdagavond 21.00 uur tot maandagochtend voor de ochtendspits aan de A1 en de A6. De A6 is het hele weekend afgesloten in de richting van Amsterdam tussen de knooppunten Gooimeer en Muiderberg.

Extra reistijd

Op de A1 richting Amsterdam is ’s avonds tussen de knooppunten Muiderberg en Diemen slechts 1 rijstrook beschikbaar. Ook de verbindingsweg van de A6 vanuit Almere naar de A1 richting Amersfoort is nog dicht. Weggebruikers moeten hierdoor rekening houden met een langere reistijd die kan oplopen tot 60 minuten. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers goed voorbereid op weg te gaan en de actuele verkeersinformatie te volgen.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties