Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Volgende week Pinksterkermis op de Esplanade
Laatste update: woensdag 24 mei 2017 - 12:49 uur


Van woensdag 31 mei tot en met maandag 5 juni is er weer een grote Pinksterkermis op de Esplanade in Almere Centrum. Er wordt dit jaar flink uitgepakt met attracties voor het hele gezin. Zo zullen de Skeeball, de Spinning Coaster, de Funhouse, de Waterballs, de Future Dance en de Gold Mine niet ontbreken. Dat geldt ook voor de nougat- en gebakskraam en de suikerspinnenkraam. Op vrijdag 2 juni om 19.00 uur deelt Clown Desalles kermiseuro’s uit. Op zaterdag 3 juni om 15.00 uur bezoekt Pokémon Pikachu de kermis voor leuke fotomomentjes met zijn grootste fans. Zoals gebruikelijk op de Almeerse kermissen is het op de eerste kermisdag Eurodag. De meeste attracties zijn op woensdag 31 mei voor slechts één euro toegankelijk.

Veel attracties

De lijst aan attracties is groot dit jaar. Aanwezig zijn de Skeeball, Fun House, Water Balls, Heart Breaker, Future Dance, Spinning Coaster, Jumper, Pusher, Gold Mine Express, Mini Cars, Lucky Cranes, Disco Train, American Wipp, Babysport, Autoscooter, Monster Drop, Lijntrek, Bussensport, Grijpkrane en Big One, Hoepla spel, Trampoline, Dumbo Circus, Buggy, Lucky Duck, Tornado en de Schietsalon. Voor mensen met lekkere trek zijn er de nougat- en suikerwerken en de kramen met suikerspinnen, popcorn, friet, snacks, ijs en churros.

Meet & Greet

Naast de kermisattracties is er ook bezoek van Clown Desalles en Pokémon Pikachu op de Pinksterkermis. Op vrijdag 2 juni op 19.00 uur deelt Clown Desalles kermiseuro’s uit en op zaterdag 3 juni om 15.00 uur is Pokémon Pikachu aanwezig voor een meet & greet met zijn fans.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.