Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Muntgarage in Almere Stad weer geopend
Laatste update: maandag 29 mei 2017 - 15:45 uur


De Muntgarage in Almere Stad is weer voor iedereen toegankelijk. Op wat schilderwerk na zijn alle reparatiewerkzaamheden naar aanleiding van de brand van vorig jaar afgerond, zo meldt de gemeente maandagmiddag. Op 4 oktober vorig jaar brak er brand uit waarna schade ontstond aan de betonnen wand- en balkconstructies in de garage. Ook had de onderzijde van de hellingbaan schade opgelopen door de brand.

Meer schade dan verwacht

Toen de gemeente eind maart begon aan de reparatiewerkzaamheden bleek dat door de hitte van de brand de betonconstructie meer was aangetast dan bij de schouw na de brand zichtbaar was. Om die reden sloot de gemeente een groot deel van de parkeergarage waardoor de parkeerplaatsen enkel toegankelijk waren voor abonnementshouders.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.