Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Circus Renz International komt naar Almere Buiten: win kaarten!Stap uit de dagelijkse sleur, vergeet even alle beslommeringen en kom naar Circus Renz International! Van woensdag 14 tot en met zondag 25 juni is het Rio de Janeiroplein in Almere Buiten toneel van acrobaten, jongleurs, doldwaze clowns en meer. Circus Renz International tourt dit seizoen met een verrassend, warm en veelzijdig spektakel door Nederland met onder andere vertederende mini pony's, kamelen, honden, watussi koeien en het paradepaardje van het circus! Artiesten uit zowel binnen als buitenland presenteren zich in een klassiek circusspektakel.

Win kaarten

Wil jij kans maken op 4 kaarten voor Circus Renz International? Lees dan gauw verder, in totaal geven we 12 kaarten weg!
  1. Zorg er voor dat je Almere Nieuws volgt op Facebook
  2. Deel dit artikel met je vrienden op Facebook door via de deelknop hieronder
  3. Afwachten maar! Met de winnaars wordt op dinsdag 13 juni contact opgenomen

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties