Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Almere Centrum genomineerd voor 'Beste Binnenstad 2017 - 2019'Almere Centrum is genomineerd voor de prijs 'Beste Binnenstad 2017 - 2019'. Dat werd dinsdag bekend gemaakt op de vastgoedbeurs PROVADA. Almere is samen met Den Helder, Hoofddorp, Roosendaal en Purmerend genomineerd in de categorie middelgrote binnensteden (minder dan 550 publieksgerichte functies in het centrum). Naast de categorie middelgrote binnensteden is er ook een categorie grote binnensteden: in deze categorie zijn de steden Arnhem, Breda, Enschede, Den Haag en Nijmegen genomineerd.

Beoordeling

Een vakjury bestaande uit 18 professionals uit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en cultuur heeft de verschillende binnensteden beoordeeld op een breed aantal thema's als retail, cultuur, veiligheid, horeca, duurzaamheid, bereikbaarheid en digitalisering. Een belangrijke maatstaf om genomineerd te worden was de mate van kwalitatieve groei en ontwikkeling die een binnenstad tussen 2017 en eind 2017 doormaakt. Begin september zullen uit de in totaal 10 genomineerden van beide categorieŽn 4 finalisten bekend worden gemaakt. De winnaar wordt eind november bekend gemaakt.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties