Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Adverteren op Almere Nieuws vernieuwd: al vanaf slechts 2 euro!
Laatste update: dinsdag 06 juni 2017 - 17:51 uur


Dinsdagmiddag is eindelijk het nieuwe advertentiesysteem op Almere Nieuws online gegaan waarbij ook de tarieven zijn verscherpt: zo kunnen zowel particulieren als bedrijven nu adverteren op Almere Nieuws vanaf slechts 2 euro! Adverteren wordt door bedrijven bijvoorbeeld gedaan om hun bedrijf, product of evenement te promoten en om uiteraard Almeerders kennis te maken met hetgeen zij te melden hebben. Vanaf dinsdagmiddag is het nu ook mogelijk om een banner te weergeven bovenaan elk artikel op de website (voor lezers: dit is geen extra banner - we hebben een bestaande banner op deze positie hiervoor ingeruild ?).

Groot bereik

Maandelijks ontvangt Almere Nieuws gemiddeld 120.000 bezoekers: stel u eens voor dat al deze bezoekers kennis zouden maken met uw bedrijf, product of evenement. Een simpele rekensom zou zijn dat uw banner de gehele maand wordt weergeven voor slechts 120 euro met een bereik van 120.000 bezoekers. Geheel eenvoudig kunt u via het advertentiesysteem uw campagne aanmaken en vervolgens deze online te plaatsen. Voor het gemak stellen wij de factuur direct als pdf-bestand beschikbaar om uw administratie up to date te houden. Meer informatie over het nieuwe adverteren bij Almere Nieuws is hier te vinden.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.