Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Media036 onderneemt juridische stappen tegen krant AlmereDezeWEEKMedia036 gaat juridische stappen ondernemen tegen de krant AlmereDezeWEEK. Aanleiding daarvoor is een recente publicatie waarin wordt gesuggereerd dat voorzitter Willem Miermans nog enkele duizenden euro's schuldig is aan ex-presentator Peter van de Rijt. "Media036 is van oordeel dat de berichtgeving in de media omtrent Media036 en haar bestuurders onwaar is en een onjuist beeld creŽert", aldus een verklaring van de omroep.

Opgeheven

Enige tijd geleden werd de omroep opgeheven waarna bekend werd dat de gemeente Almere voornemens heeft om een deel van de subsidie (17.697,17 euro) terug te vorderen nadat een deel van de bekostiging onvoldoende zou zijn onderbouwd. De omroep laat weten dat alle vaststaande en geverifieerde vorderingen zijn voldaan: "De vereffening van mogelijke vorderingen van de gemeente verwachten wij, nadat de vordering onherroepelijk is vastgesteld (hiervan is Media036 in afwachting), binnen korte tijd te kunnen afronden."

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties