Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Taxichauffeur beroofd en bedreigd met mes, verdachte aangehoudenDe politie heeft woensdagavond een 33-jarige man uit Almere aangehouden nadat hij samen met een andere man een taxichauffeur had beroofd en bedreigd vlakbij Almere Centrum. In de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 mei werd rond 02.00 uur de taxichauffeur beroofd door twee mannen die eerder bij haar waren ingestapt. Na de beroving zijn de twee mannen uitgestapt en hebben haar nog bedreigd met een mes. Bij de beroving zijn de persoonlijke spullen van het slachtoffer buitgemaakt.

Onderzoek

De recherche heeft direct een onderzoek gestart en kon aan de hand van bewakingsbeelden van cameratoezicht één van de verdachten achterhalen. Deze verdachte zal komende vrijdag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties