Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Joy Taling over prijs Flevolandse Zakenvrouw 2017: "Dit doet mij heel veel"
Laatste update: woensdag 28 juni 2017 - 08:32 uur


"Dit is zo ongelooflijk, ik heb altijd mijn eigen pad gevolgd en dan deze erkenning: dat doet mij heel veel", vertelt Joy Taling na haar benoeming tot Flevolandse Zakenvrouw 2017. In totaal wonnen er drie Flevolandse zakenvrouwen dit jaar de titel in de categorieŽn manager, MKB, zelfstandige professional en viel er nog een publieksprijs te winnen. Taling won in de categorieŽn MKB en de publieksprijs.

Outdoorpark SEC Survivals

De 32-jarige Taling heeft 12 jaar ervaring als ondernemer en is eigenaresse van Outdoorpark SEC Survivals in Almere. Voor haar was de nominatie enkele maanden geleden een complete verrassing. "Dit heb ik totaal niet zien aankomen, het was alsof ik in een achtbaan terecht kwam. Veel publiciteit, nieuwe contacten, voorbereidingen voor de verkiezing en ondertussen zitten we met ons Outdoorpark in het hoogseizoen", aldus Taling.

Beoordeling

In totaal waren er voor de verkiezing 60 kandidaten voorgedragen. Op basis van interviews, bedrijfsbezoeken, boekenonderzoeken en presentaties werden de kandidaten beoordeeld. Alhoewel de concurrentie stevig was, koos de jury toch voor Joy Taling in de categorie MKB ondernemer. Volgens het juryrapport is Taling eigenaresse van een bijzonder dynamisch en maatschappelijk betrokken bedrijf en is zij innovatief en weet haar bedrijf goed in de schijnwerpers te zetten. Lees ook:†Twee Almeerse zakenvrouwen uitgeroepen tot Flevolandse Zakenvrouw 2017

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.