Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Rabobank en Almere City Marketing tekenen nieuwe sponsorovereenkomst Almere Haven FestivalAfgelopen maandag ondertekenden Ugur ÷zcan (directievoorzitter van Rabobank Almere) en Nik Smit (directeur van Almere City Marketing) het sponsorcontract voor de komende editie van het Almere Haven Festival. De Rabobank is al vanaf de eerste editie in 2001 als sponsor betrokken bij het festival. Dit is het vierde jaar op rij dat zij naamgevend hoofdsponsor zijn. "Wij zijn blij met de grote betrokkenheid van de Rabobank bij ťťn van de drukbezochte†evenementen van Almere", aldus Nik Smit.

Presentatie

Het ondertekenen van het contract gebeurde tegelijk met de presentatie van de nieuwe 'look & feel' van het Havenfestival, ontworpen door een ontwerpbureau†uit Almere Haven. "Het Rabobank Almere Haven Festival bestaat uit diverse onderdelen. We zochten naar een verbindende eenheid in de uitingen. Het ontwerp is daarin zeer geslaagd", aldus een trotse Smit. Het Almere Haven Festival vindt plaats op vrijdag 1, zaterdag 3 en zondag 3 september in de Havenkom.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties