Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Bijzondere biggetjes geboren bij Kinderboerderij in Almere BuitenBij Kinderboerderij De Beestenbende in Almere Buiten zijn vorige week bijzondere biggetjes geboren: het Roodbonte Husumer varken George is namelijk bevallen. "De biggetjes doen het goed en George is erg zorgzaam", vertelt Joyce Grobben van Stad & Natuur. De biggetjes mochten woensdag voor het eerste naar buiten.

Bijzonder

Volgens Grobben is het heel bijzonder dat deze biggetjes geboren zijn omdat het varken een heel bijzondere geschiedenis kent: "Het Roodbonte Husumer-varken is een varken dat behoort tot één van de zeldzaamste en met uitsterven bedreigde varkensrassen", vertelt Grobben. De biggetjes zijn te bewonderen bij Kinderboerderij de Beestenbende in Almere Buiten.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties