Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Survivallen tijdens internationale modderdagDonderdag 29 juni wordt internationale modderdag gevierd waar er in Nederland tienduizenden kinderen aan mee doen: ook bij Outdoorpark SEC Survivals in Almere kunnen kinderen deze modderige dag beleven. "Bij Outdoorpark SEC Survivals kunnen kinderen die dag meedoen aan een ontzettend modderige survival", vertelt Ben Roest namens het park. Kinderen kunnen klimmen, rennen, kruipen en glijden over een extra modderig parcours.

Internationale modderdag

De gedachte achter modderdag is om kinderen weer in contact te brengen met de natuur, juist in een tijd dat kinderen veel bezig zijn met online activiteiten. Joy Taling, eigenaar van het park, zegt maar al te graag mee te doen aan het evenement: "Het is zo belangrijk dat kinderen onbekommerd vies mogen worden, en het plezier spat er vanaf." Meer informatie is te vinden op de website van SEC Survivals.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties