Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Extra controles op Hogering, Buitenring en Oostvaardersdijk
Laatste update: donderdag 29 juni 2017 - 11:41 uur


Er komen extra snelheidscontroles op de Oostvaardersdijk tussen Almere en Lelystad, Hogering en Buitenring. Dat meldt de politie. Volgens de politie is dit besluit genomen na het analyseren van op welke wegen de meeste overtredingen worden gemaakt waarbij slachtoffers worden gemaakt: de drie bovengenoemde wegen vallen in deze selectie. Naast de drie wegen zijn er in regio Midden-Nederland nog 8 locaties waarbij extra controles zullen worden gehouden.

Bewustwording

De politie hoopt dat weggebruikers zich beter aan de regels houden wanneer zij merken dat er extra wordt gecontroleerd. Ook verwacht de politie dat het aantal verkeersongevallen en ongevallen met zwaar lichamelijk letsel of dodelijke afloop hiermee zal worden teruggebracht. Het is niet bekend tot wanneer de extra snelheidscontroles worden uitgevoerd.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.