Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Wordt knalroze wijn Pasion Pink de trend van deze zomer?
Laatste update: maandag 03 juli 2017 - 11:43 uur


Daar waar de blauwe wijn†een enorme trend was tijdens de vorige zomer en nog steeds een favoriet is, komt dezelfde importeur nu met een knalroze wijn onder de naam Pasion Pink. BON Import BV hoopt met het uitbreiden van de kleuren wijn het succes van de blauwe wijn te evenaren: naast roze is er eerder dit jaar ook een oranje wijn op de markt gebracht. "Wij verwachten van deze roze, blauwe en oranje wijnen heel veel. Blauw is inmiddels nog steeds ťťn van onze hardlopers die wij inmiddels ook importeren naar BelgiŽ, MacedoniŽ, Hongarije en Hongkong. Ook zijn wij bezig om deze naar Libanon, India en Zwitserland te importeren", vertelt Peter Meijer van BON Import BV.

Smaak

Volgens Meijer is Pasion Pink een echte Spaanse rosť die ook zo smaakt: "Tonen van aardbeien en framboos en een beetje de smaak van een suikerspin wat de wijn toch geen zoete wijn maakt. Echter blijft de smaak enigszins persoonlijk en raden daarom Almeerders aan om de wijn zelf te proeven om te kunnen beoordelen."

Verkooppunten

Inmiddels is BON Import BV begonnen met de uitrol van de wijn en is deze al verkrijgbaar op een aantal verkooppunten door heel Almere. "Wij zijn begonnen bij Chez Alexander op het Belfort en zijn nu ook aan het leveren aan winkels zoals de Notenbar in de Food Passage, Martess Chocolaterie in Markerkant, Chocolaterie Knusz in Almere Haven en Kaaswinkel Alexanderhoeve in Almere Buiten." Naast Almere is BON Import BV ook bezig met de wijn elders aan te bieden, zo is Pasion Pink ook al verkrijgbaar in Lelystad, Zeewolde en op Urk. CORAZON

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.