Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Meer deelnemers dan ooit bij Challenge Almere-AmsterdamEr doen dit jaar in totaal 1100 deelnemers mee aan de halve marathon van de Challenge Almere-Amsterdam in september. Dat maakte de organisatie dinsdagochtend bekend. Met in totaal 1100 deelnemers uit 53 verschillende landen is het startersvak zo goed als vol. "We zijn enorm trots dat we ruim twee maanden voor de wedstrijd onze deelnemerslimiet hebben gehaald", aldus de organisatie. Op zaterdag 9 september zullen de triatleten de strijd met elkaar en zichzelf aangaan gedurende 1.9 kilometer zwemmen op het Weerwater, 90 kilometer fietsen door de provincie en 21.1 kilometer hardlopen rondom het Weerwater.

Andere afstanden

Ook de inschrijvingen voor andere afstanden lopen storm: voor de Long Distance (3.8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en 42.2 kilometer hardlopen) zijn nog beperkt aantal startersplekken beschikbaar. Voor triatleten die mee willen doen aan de Middle Distance geldt er een wachtlijst waarbij er pas een startersplek beschikbaar komt wanneer een andere deelnemer zijn inschrijving annuleert.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties