Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

PVV vraagt extra raadsvergadering aan voor FloriadeDe PVV heeft een extra raadsvergadering aangevraagd voor een motie waarin wordt gevraagd om meer tijd voor de behandeling van het bestemmingsplan voor de Floriade. "Omdat er komende donderdag geen plenair deel is tijdens de politieke markt om de motie te behandelen, hebben we een extra raadsvergadering aangevraagd", vertelt Toon van Dijk (fractievoorzitter PVV). Het verzoek van de PVV wordt gesteund door de SP-fractie waardoor er voldoende steun is om een extra raadsvergadering te organiseren.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan geeft voor de komende 20 jaar de regels aan voor onder andere de ontwikkeling van de nieuwe Floriadewijk, de Floriade als evenement, de directe omgeving, een deel van de A6. Een concept van het bestemmingsplan is hier te bekijken.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties