Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Mogelijk volgende zomer buitenzwembad in AlmereEr komt mogelijk een buitenzwembad in Almere. Dat meldt de gemeente donderdag.

Volgens de gemeente wordt er op dit moment met een particuliere investeerder onderzocht of het mogelijk is om een openlucht zwemwaterbassin in het Weerwater te plaatsen.

"Dit zou een alternatief zijn voor een buitenzwembad. Nog voor het einde van dit jaar moet duidelijk zijn of dit zwembad er kan komen, als alles naar wens verloopt kan het nieuwe bad de volgende zomer worden geopend", aldus de gemeente.

Inwoners van Almere vragen al jaren om een buitenzwembad waarbij er eerder onderzoeken zijn verricht naar de realisatie hiervan. Uit het laatste onderzoek bleek dat een buitenzwembad niet rendabel zou zijn.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties