Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Allard Veldhuis (71) overledenAllard Veldhuis is overleden. De Almeerder overleed afgelopen woensdag op 71-jarige leeftijd in Amsterdam na een geruime tijd ziek geweest te zijn. Veldhuis zette zich op verschillende fronten in voor de stad, zo deed hij veel voor jongeren in de stad en was hij jarenlang jeugdwerker. Ook was hij festivalcoördinator voor het Bevrijdingsfestival en raadslid in de Almeerse gemeenteraad. Erik Boshuijzen, een vriend van Allard Veldhuis zegt dat Allard in herinnering de altijd vrolijke en lachende zal blijven: "Hij was altijd de zorgeloze aanjager van veel vrolijkheid in Almere. Helaas ging het in zijn laatste periode steeds slechter ondanks het feestje dat wij op 1 mei vorig jaar met hem vierden bij zijn zeventigste verjaardag", aldus Boshuijzen.

Herdenking

Komende vrijdag wordt er op de Esplanade in Almere Stad een herdenking gehouden voor Veldhuis. Hierbij zal één minuut stilte worden gehouden en één minuut worden geapplaudisseerd, ook zullen er korte speeches worden gegeven. De herdenking start om 19.30 uur.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties