Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Almeerder aangehouden voor diefstal dure auto'sDe politie heeft vier mannen aangehouden in verband met een onderzoek naar diefstal van dure auto's. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt het viertal afkomstig uit Zeist, Utrecht en Almere van betrokkenheid bij autodiefstal en deelname aan een criminele organisatie. De verdachten zijn tussen de 26 en 40 jaar oud.

Doorzoekingen

Ook zijn afgelopen maandag in totaal 5 woningen doorzocht en is een garagebedrijf uitgekamd. Daar zijn onder meer inbrekerswerktuigen en andere apparatuur in beslag genomen. Bij het garagebedrijf werden verschillende auto onderdelen in beslag genomen die van diefstal afkomstig zijn.

Onderzoek

Het Openbaar Ministerie startte het onderzoek twee maanden geleden al naar aanleiding van informatie die werd gegeven vanuit het buitenland. In een periode vanaf mei werden de voertuigen gestolen uit onder meer Den Bosch en Utrecht. Het viertal zal donderdag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties