Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Almeerder (35) verdacht van moord op vriendin (29) in SurinameEen 35-jarige man uit Almere wordt ervan verdacht verantwoordelijk te zijn voor de dood van zijn vriendin. De 29-jarige vrouw die eveneens uit Almere komt, verdronk in de Surinamerivier toen het stel op vakantie was in Paramaribo. De vrouw werd op 26 juni 2015 als vermist opgegeven. Drie dagen later werd zij na een zoektocht levenloos aangetroffen in de Surinamerivier. Uit onderzoek kwam aanvankelijk naar voren dat het om een noodlottig ongeval zou gaan, maar een maand later kreeg de politie informatie dat er voorafgaand aan de dood van de vrouw meer aan de hand was.

Verder onderzoek

In afstemming met de politie in Paramaribo werd meer onderzoek verricht waarna de man verdacht wordt van moord dan wel doodslag op de vrouw. Daarnaast wordt de man verdacht van poging oplichting en valsheid in geschrifte. Op 12 mei dit jaar is de man aangehouden en zit sindsdien vast. De zaak zal voor het eerst pro forma worden behandeld op 19 juli in de Lelystad.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties