Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Man (21) mishandeld en beroofd na pinnen in Almere CentrumIn de nacht van dinsdag op woensdag is een 21-jarige man uit Huizen mishandeld en beroofd nadat hij geld had gepind bij een geldautomaat aan de Koopmanstraat in Almere Centrum. De politie zoekt getuigen. Even voor 02.45 uur pinde de man geld bij een automaat aan de Koopmanstraat. Hij liep via de Grote Markt naar de Muntmeesterhof waar hij ter hoogte van de Marktmeesterstraat werd aangesproken door drie lichtgetinte jongens van ongeveer 20 á 23 jaar oud. Het drietal eiste geld van de man waarbij het slachtoffer ook werd geschopt. Na zijn geld te hebben gejat rende het drietal weg.

Getuigenoproep

De politie onderzoekt deze straatroof en vraagt getuigen of mensen die meer weten hierover, om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan ook en is mogelijk via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties