Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Vermist: Willem (17) uit Almere BuitenDe politie is opzoek naar een 17-jarige jongen die zaterdagavond voor het laatst is gezien in Seizoenenbuurt. Volgens de politie is Willem zoals de jongen heet die avond voor het laatst rond 20.00 uur gezien nabij het speeleiland in de buurt. 'S avonds is hij niet thuis gekomen. Omdat de ouders van de jongen niet meteen ongerust werden toen hun zoon een nacht wegbleef, is er niet meteen actie ondernomen. Toen zij maandag nog steds niets van hun zoon hadden gehoord, hebben zij hun zoon opgegeven als vermist.

Signalement

Willem is een blanke jongen van 17 jaar oud. Hij heeft een mager postuur, is 1.86 meter lang en heeft donkerbruin haar. Hij droeg een zwarte spijkerbroek, zwart t-shirt en zwarte schoenen. Een ieder die de jongen ziet wordt gevraagd om 112 te bellen. Deel deze vermissing hieronder:

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties