Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Gevonden lichaam is van vermiste Willem (17)Het lichaam dat dinsdagavond door de politie werd gevonden, is van de sinds zaterdag vermiste Willem. Dat meldt de politie. De 17-jarige jongen werd maandag door zijn ouders als vermist opgegeven waarna de zoekactie begon: onder meer werd er gezocht met een politiehelikopter en speurhonden. Het lichaam werd aangetroffen in het water bij het Oostrandpark waarna de politie er al rekening mee hield dat het om de vermiste Almeerder ging.

Tragisch ongeluk

Uit het rechercheonderzoek is gebleken dat er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf en er sprake is van een tragisch ongeluk. Vermoedelijk is Willem in de nacht van zaterdag op zondag in het donker in het water geraakt en verdronken. Foto door: Patrick Moses Fotografie

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties