Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

GPS-locatie leidt naar straatrover in Almere Haven
Laatste update: zaterdag 12 augustus 2017 - 10:32 uur


De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 31-jarige man uit Apeldoorn kunnen aanhouden dankzij de gps-locatie die de telefoon uitzond die hij eerder onder bedreiging van een mes had gestolen. Rond 23.55 uur bedreigde de man twee personen met een mes aan de Uithof waarbij hij telefoons, een tablet en bromfiets stal. Op één van de telefoons bleek een app te zijn geïnstalleerd om de locatie van het toestel te kunnen volgen.

Zoektocht

Na een flinke zoektocht werd duidelijk dat de verdachte zich moest bevinden bij het Krachtenveld waarna een hondengeleider erbij werd gehaald. Na aanroepen kwam de verdachte tevoorschijn uit de bosschages. Hij bleek nog in bezit van beide telefoons en de tablet. De bromfiets werd later nog gevonden. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.