Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

HEMA in Almere Haven krijgt internationaal winkelconceptHEMA gaat het filiaal aan de Meerstraat in Almere ombouwen naar voorbeeld van haar internationale winkels. Het internationale winkelconcept dat HEMA ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen is zoín succes dat het nu ook in Nederland, BelgiŽ en Luxemburg wordt uitgerold. "Het belangrijkste verschil is dat de winkels in het buitenland overzichtelijker zijn en zijn ingedeeld in werelden", aldus een woordvoerder. De winkel in Almere Haven wordt van maandag 14 augustus tot vrijdag 18 augustus verbouwd. Op vrijdag 25 augustus worden inwoners van Almere welkom geheten in de geheel vernieuwde winkel tijdens de feestelijke officiŽle opening.

Combineren

Na de verbouwing wordt het voor klanten veel eenvoudiger om artikelen te vinden en met elkaar te combineren. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar. Tico Schneider, directeur HEMA Nederland: "In de afgelopen maanden is het internationale winkelconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en BelgiŽ. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA die bestaat uit het verbeteren van de prestaties in Nederland, BelgiŽ en Luxemburg, internationale uitbreiding en groei van e-commerce.Ē Vanaf volgend jaar zullen alle kleine winkels van HEMA naar verwachting zijn omgebouwd. †

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties