Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Kinepolis in Almere Stad op de schop
Laatste update: dinsdag 15 augustus 2017 - 12:38 uur


Bioscoop Kinepolis aan het Forum in Almere Stad wordt vanaf maandag 4 september flink verbouwd. Tijdens de verbouwing is de bioscoop wel geopend. Volgens Kinepolis zullen in alle zalen de stoelen worden vernieuwd, krijgt de bioscoop nieuwe vloerbedekking, komen er automatische ticketmachines en worden de kassa's vernieuwd. Ook zal de trap van de eerste naar de tweede verdieping worden voorzien van zitplekken met schermen waarop trailers van nieuwe films bekeken kunnen worden. Tot slot komt er nog een shop met zelfbediening voor de consumpties.

Aangepast filmschema

Omdat alle zalen worden aangepakt, wordt er een aangepast filmprogramma ingesteld. Alleen op maandag 11 september is de bioscoop geheel afgesloten. Naar verwachting zullen de werkzaamheden op donderdag 19 oktober zijn afgerond.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.