Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Gewapend viertal overvalt pizzabezorger (16) in Waterlandsebos
Laatste update: zaterdag 26 augustus 2017 - 10:12 uur


Vrijdagavond is een 16-jarige pizzabezorger op het Fongerspad beroofd van zijn waardevolle bezittingen. De daders waren in het bezit van steekwapens. De politie zoekt mogelijke getuigen. De politie kreeg een melding dat de jongen omstreeks 19.30 uur in het Waterlandse bos was overvallen door twee mannen die hem de doorgang beletten en van zijn scooter duwden. Toen het slachtoffer weer opkrabbelde zag hij ineens vier mannen. Agenten zochten nog de omgeving, maar troffen geen verdachten meer aan.

Signalement

Het gaat om vier donkergekleurde mannen met donkere kleding in de leeftijd van circa 20 jaar. De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met mogelijke getuigen. Heeft u iets gezien dat in verband kan worden gebracht met deze beroving? Neem dan contact op met de politie via 09900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.