Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Huisgenoten van slachtoffer schietpartij Almere Poort aangehoudenTwee huisgenoten van het slachtoffer van de schietpartij afgelopen vrijdagavond in Almere Poort, zijn aangehouden. Dat meldt de politie zaterdagochtend. Vrijdagavond rond 21.20 uur kreeg de politie een melding over de schietpartij. Eenmaal ter plaatse bleek één persoon gewond te zijn geraakt die naar het AMC is overgebracht. Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar die hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen.

Aanhoudingen

Agenten zagen in de omgeving iemand wegrennen die mogelijk met de schietpartij te maken had: dit bleek een huisgenoot van het slachtoffer. Deze kon worden aangehouden maar was niet in het bezit van een wapen. De omgeving werd afgezet en de politie startte direct een onderzoek. Een speciale politiedienst zocht later in het water naar het wapen. Een tweede huisgenoot werd aangehouden voor verboden wapenbezit.

Huiselijke sfeer

Verder zegt de politie verder geen mededelingen te doen: "Omdat het hier gaat om een voorval in de huiselijke sfeer, doet de politie geen nadere mededelingen over de identiteit van de betrokkenen of de toedracht." De politie stelt nader onderzoek naar het incident.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties