Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Aangifte tegen SC BuitenBoys om verduisteringDe advocaat van de familie Nieuwenhuizen gaat aangifte doen tegen SC Buitenboys. De familie en de voetbalclub hebben een geschil over een deel van de opbrengst van een benefietwedstrijd die een aantal jaren geleden werd georganiseerd na de dood van Richard Nieuwenhuizen. Tijdens die benefietwedstrijd werd zo'n 50.000 euro opgehaald waarvan nu circa 15.000 euro spoorloos verdwenen lijkt te zijn. Volgens de familie beheerde de club nog een deel van de opbrengst voor wanneer de twee jongste zoons van de overleden grensrechter het huis uit zouden gaan. Nu dat zover is, zegt de club het geld niet meer te hebben. Onduidelijk is waar dat geld is gebleven. De advocaat van de familie zal aangifte doen van verduistering en zal beslag laten leggen op de banktegoeden en inventaris van de club.

Doodgeschopt

Richard Nieuwenhuizen was grensrechter bij SC BuitenBoys. Tijdens een wedstrijd tussen het team van zijn jongste zoon en een elftal van de in Amsterdam gevestigde voetbalclub Nieuw-Sloten werd Nieuwenhuizen dusdanig erg mishandeld dat hij aan zijn verwondingen overleed.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties