Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Zomervakantie voorbij: wat ga jij doen in het najaar?De zomervakantie is voorbij en de nazomer en herfst staat voor de deur! Maar wat kun je in het laatste kwartaal van 2017 nog gaan doen als het gaat om leuke activiteiten in Almere? In onderstaand overzicht vind je een selectie van een aantal georganiseerde activiteiten in en rondom Almere. Handig is om wel vooraf even de weervoorspellingen te bekijken wanneer je je uitje laat plaatsvinden!

Autocross meerkamp

Je kent het vast nog wel: het oude meerkamp van vroeger met verspringen, kogelstoten en speerwerpen. Wat als je daar een schepje bovenop doet? Met de autocross meerkamp rijdt je onder meer in een Land Rover over een heuvelig en modderig terrein, gebruik je de motorstep voor een estafette, rijdt je met een quad in een tijdrace en doe je een slipcursus.

Rijden in een Porsche 911

Natuurlijk dromen we er allemaal van om een mooie, dure auto te hebben. Echter is die kans groot dat dat ook bij een droom blijft. Wat zou je er van vinden als je drie uur lang in een Porsche 911 kon rijden en daarna ook nog mag quadrijden en een slipcursus kan volgen? De Porsche 911 bereikt binnen 5,5 seconden al de 100 kilometer per uur, dat voorspelt heel wat plezier voor de seconden er na! In je droomauto rijdt je over de wegen in en rondom Almere.

Hummer rijden

Vind je jezelf meer een diva en is Porsche-rijden niets voor jou? Misschien stap je dan binnenkort wel in de Hummer H2! Zodra je de motor start ervaar je hoe je het luxe gevaarte in beweging moet brengen. En dan nog niet te vergeten alle ogen die op je gericht zijn zodra je in en rondom de wegen in Almere rijdt.. Naast het rijden in de Hummer H2 volg je ook nog een slipcursus en rijdt je op een quad.

Rijbewijs

Jezelf eerder dit jaar voorgenomen om dit jaar je rijbewijs te gaan halen? Het kan nog! In een nieuwe lesauto beleef je je allereerste rijles. Het mooie is misschien nog wel dat er geen wachttijd is en je direct aan je rijles kunt gaan beginnen! We duimen vast voor je dat je nog voor het einde van dit jaar je rijbewijs zal behalen. Ook leuk om iemand cadeau te geven!

Floaten

Je vakantie is net voorbij en voor je staat het laatste kwartaal van hard werken. Nog even de schouders er onder zetten. Wat als je in het weekend of op een andere vrije dag heerlijk tot rust kunt komen tijdens het floaten? In een cabine drijf je gewichtloos in het zoute water van 35,5 graden en kom je gegarandeerd helemaal tot rust. Ook kun je in deze cabine het licht, de muziek en de intercom zelf bedienen. Relaxen gegarandeerd!

Op excursie in de Oostvaardersplassen

Natuur is mooi maar in de herfst is de natuur nog mooier! Tijdens een excursie in de Oostvaardersplassen verplaats je je met je eigen auto door het natuurgebied. Op sommige plekken krijg je natuurlijk begeleiding van een deskundige gids. In het najaar is het gebied ook geweldig om de spectaculaire bronst van de edelherten te beleven. Vergeet je verrekijker niet om de vogels op z'n mooist te zien!

Rondvlucht

Ga een stapje hoger en bekijk je woonplaats vanaf boven! Tijdens een rondvlucht boven Flevoland verplaats je je razendsnel in een sportvliegtuig door het luchtruim en vlieg je uiteraard ook boven Almere. Zo'n rondvlucht is veel spannender dan een economische vlucht naar je bestemming in Spanje en levert uiteraard meer likes op wanneer je een selfie in het sportvliegtuigje plaatst op Facebook!

Meer ideeŽn opdoen?

Ben je benieuwd wat er naast bovengenoemde activiteiten nog meer te doen is? Zo is er bijvoorbeeld nog een hindernisbaan, kun je verschillende fotoshoots doen en zijn er uiteraard meer voertuigen waarin jij kunt rijden! Natuurlijk zijn er meer cadeautjes voor iedereen die je tijdens de laatste maanden van 2017 kunt geven. Succes!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties