Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Halloween-evenement 'Scare Me' voor vijfde keer op rij in Almere HavenVoor alweer de vijfde keer op rij wordt er dit jaar in Almere Haven het 'Scare Me'-evenement gehouden. De Halloween-attractie wordt elke editie bekender en groter waarbij er telkens op meer bezoekers gerekend kan worden. Een loods aan de Steiger is omgetoverd tot een compleet terrein met drie spookhuizen en een Pirate Adventure room.

Unieke belevenis

"Het evenement is ook dit jaar weer compleet vernieuwd waardoor het ook voor terugkomende bezoekers weer een unieke belevenis zal zijn", vertelt Perry Mulder die het evenement een aantal jaren geleden het leven in heeft geroepen. Het welbekende spookhuis 'The Mansion' heeft de komende maanden nieuwe bewoners en ook 'Zombie Terror' en het nieuwe 'Asylum' zullen zeker de bezoekers zeker niet teleurstellen. Naast de spookhuizen en de Adventure Room is er voor bezoekers ook de mogelijkheid om in een bioscoop een horrorfilm te kijken of iets te eten of drinken. Van 15 september tot en met 7 oktober kunnen bezoekers elke vrijdag- en zaterdagavond terecht bij het Scare Me-evenement in Almere Haven. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties