Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Opnieuw honderden voertuigen naar Midland Classic Show in Almere Centrum
Laatste update: donderdag 07 september 2017 - 12:14 uur


Opnieuw komen er dit jaar honderden oldtimers naar Almere voor de jaarlijkse Midland Classic Show. Het evenement vindt plaats op zondag 24 september van 12.00 tot 17.00 uur. Dit jaar zullen de pleinen in Almere Centrum worden ingedeeld per land: zo zal de Schutterstraat vol staan met klassieke Italiaanse auto's, staan er Amerikaanse auto's op het Forum en is de Grote Markt een plein met Franse auto's. Het Stadhuisplein staat in het teken van Engelse en Duitse auto's. Naast de klassieke auto's worden de landenpleinen aangekleed in de sfeer van het and en staan er marktkramen met producten uit de betreffende landen.

Gemotoriseerde voertuigen

Volgens een woordvoerder van Almere Centrum ligt de nadruk dit jaar nog meer dan anders op gemotoriseerde voertuigen. Op de Stadhuispromenade zullen oude tractoren en klassieke landbouwwerkvoertuigen te zien zijn. Op de Diagonaal staan klassieke motoren het Belfortplein wordt omgetoverd tot Formule1-plein. Tot slot staat ook het Stationsplein vol met voertuigen: dit plein staat vol met zowel klassieke als moderne auto's met een groot 'wow'-effect welke allemaal meer dan 400 pk hebben.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.