Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Almeerse wint 8250 euro bij radiospel 'Win Met De Zin'De Almeerse Martine Ritsma is de eerste winnares van een nieuwe editie 'Win Met De Zin' op 538. Al na slechts één dag wist de Almeerse alle vier de stemmen te raden die de zin 'één station, alle hits, Radio 538' uitspraken.

André Kuipers

Eerdere kandidaten van het spel herkende de stemmen van Niall Horan, Victor Mids en Zara Larsson. Martine raadde tot slot de stem van André Kuipers. Martine zegt ontzettend blij te zijn toen zij hoorde dat zij had gewonnen. "Maandag herkende ik al meteen de stem van André Kuipers, alleen de andere drie stemmen wist ik niet te plaatsen. De luisteraars voor mij raadden precies die drie stemmen en toen kon ik de laatste zo inkoppen", vertelt de gelukkige winnares. Door het raden van de vier stemmen heeft Martine in totaal 8250 euro gewonnen.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties