Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

[Foto's] Wethouder Peeters opent Goede Daden Kraam in Almere HavenWethouder René Peeters heeft afgelopen vrijdag in de centrale hal van Corrosia de eerste Goede Daden Kraam van Almere geopend. In de kraam kunnen inwoners de spullen niet kopen met geld, maar door het verrichten van een goede daad die te maken heeft met lezen, schrijven of rekenen. De Goede Daden Kraam is een gezamenlijk initiatief van alle taalaanbieders in Almere Haven en is mede mogelijk gemaakt door de lokale winkeliers.

Laaggeletterdheid

De kraam is gevuld met een assortiment aan producten die ter beschikking zijn gesteld door tal van winkeliers uit Almere Haven: dit alles om een sneeuwbaleffect aan goede daden voor laaggeletterdheid te creëren. Wethouder Rene Peeters beloofde bij het in ontvangst nemen van zijn 'cadeau' dat hij gaat lunchen met een aantal taalcursisten. Daarbij zal hij vragen hoe de gemeente meer kan doen om hen te helpen, naar aanleiding hiervan zal hij een column schrijven. Foto's door: Michelle Friedländer fri0909dd

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties